Sociale media - hoe gaan we er als politiemedewerkers correct mee om? Hoe kunnen we sociale media gebruiken voor onze communicatie? Is Facebook wel veilig en wat is het verband tussen sociale media en openbare orde?
Solliciteren, opleiding en loopbaan Welke stappen moet ik zetten na het behalen van het FGA? Hoe moet ik solliciteren? Wat houdt de opleiding in? Hoe ziet een loopbaan eruit? Wat is het verschil tussen beroeps en vrijwilligers?
Specialist geweldbeheersing dwang met en dwang zonder vuurwapen - bijscholing 2025 Deze opleiding van 8 uur is bedoeld als jaarlijkse bijscholing voor specialisten geweldbeheersing, dwang met vuurwapen en dwang zonder vuurwapen.
Specialist geweldbeheersing dwang met vuurwapen Specialiseer je als lid van een operationeel korps in geweldbeheersing dwang mét vuurwapen.
Specialist geweldbeheersing dwang zonder vuurwapen In deze zowel theoretische als praktische opleiding word je opgeleid tot een specialist geweldbeheersing dwang zonder vuurwapen.
Sporenherkenning bij diefstal in woning en uit/van voertuig Welke sporen bestaan er allemaal en hoe herken ik ze op de plaats delict? Hoe verloopt het sporenonderzoek in een woning en in een voertuig?
Stilstaan en parkeren Heb je reeds het attest van GAS-vaststeller? Dan kan je je in deze opleiding van 8 uur verder specialiseren in de wegcode rond stilstaan en parkeren.
Straatcultuur en patsergedrag De opleiding straatcultuur & patsergedrag geeft essentiële inzichten in de gewoonten, taal en gedragingen van jongeren. Daardoor kan je als politie conflictsituaties sneller doen de-escaleren.
Strafrecht en bijzondere wetgeving - opfrissing Wanneer spreken we van een misdrijf? Wat is het verschil tussen medeplichtigheid en mededaderschap? Fris je kennis op!
Strafrecht voor CALog-personeel Leer de basisbegrippen van het strafrecht kennen en ontdek de rol van de politie in het behandelen van gerechtelijke stukken.