Jobavonden voor (toekomstige) brandweerinstructeurs

publish date
15.11.2022

Campus Vesta is op zoek naar vers bloed en organiseert daarom een grote wervingsronde voor brandweerinstructeurs. In november en december 2022 komen wij naar jou toe om uit te leggen wat het betekent om les te geven in ons multidisciplinair opleidingscentrum.

De locaties en data van de jobavonden vind je op de affiche. Tijdens die avonden in de diverse brandweerzones van de provincie Antwerpen zullen zowel coördinatoren van onze brandweerafdeling als interne instructeurs en pedagogen een antwoord proberen te geven op al je vragen. Daarna kan er gezellig worden nagepraat bij een hapje en een drankje.

Werk je bij de brandweer en wil je je passie en ervaring doorgeven aan anderen? Schrijf je dan in voor een van onze jobavonden via de QR-code op de affiche. Je hoeft de avond niet noodzakelijk in je eigen brandweerzone te volgen.

Kan je fysiek niet aanwezig zijn? Er is ook een digitale jobavond via Teams gepland op 21 december. Wie zich daarvoor inschrijft, krijgt later nog een aparte uitnodiging met een link.

Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan onze video over de brandweeropleidingen op Campus Vesta.

Je bent meer dan welkom! Ons Team Hulpverlening heeft je nodig!